Ми закінчили велику роботу, яку вели після основної роботи майже рік - оновили сайт. Використовували приклади зарубіжних сайтів, свої ідеї, досвід, та багато нового зроблено по вашим пропозиціям - дякуємо вам, наші чуйні замовники, за це зокрема і взагалі за все :)
У цій статті хочемо розповісти про основні новинки:

1. Сайт став адаптивним - в телефоні, планшеті сам перебудовується (адаптується) під розмір конкретного екрану, і можна зручно замовляти зі смартфона.

2. Фільтр по закладах.
На головній сторінці з'явився форма, зручний рубрикатор сайту. Раніше у нас були доступні сортування тільки за типами закладів. Нова форма має три вкладки за основними пропозиціями - замовлення доставки їжі, самовивіз, замовлення столика. Кожен пункт має свої сортування. Найцікавіші:
«Безкоштовна доставка» - виводяться всі заклади, у яких є безкоштовна доставка, в порядку від найбільш доступних (де менший поріг безкоштовної доставки) до менш доступних (у кого безкоштовна доставка є, але поріг вище).
«Часу доставки» - заклади в порядку мінімального часу доставки в обраний район.
«Кращі за відгуками» - заклади в порядку у яких більше позитивних відгуків.
«Мінімальна сума замовлення» - заклади в порядку від мінімальної суми замовлення і вище.

3. Попередні замовлення
Змінився принцип відображення закладів на сайті - раніше закриті за часом роботи з сайту пропадали, а тепер вони будуть залишатися, але ставитися в кінець списку, затемнюватися і буде вказано, що заклад закрито, але його сторінку можна буде відкрити і навіть зробити попереднє замовлення. Він буде оброблений тоді, коли заклад відкриється.

4. Відгуки з фото
Тепер можна прикріпити 1 фото до відгуку.

5. Групове замовлення
Раніше було не можна замовити відразу з двох закладів на сайті - тепер можна.

І багато відносно малих покращень: змінений вид перегляду закладів на більш інформативний, доопрацювання реєстрації на сайті, спрощена процедура замовлення самовивозу.
Зробили це, а вже є ідеї, як поліпшити існуюче і з'явилися нові завдання :) Продовжуємо розвиватися, найближчі цілі - щось треба вирішувати з мобільним додатком. Цим і займемося.